O salată de sezon. Merge foarte bine dacă v-au rămas / vă vor rămâne ouă roşii. Mare filozofie nu-i. Trebuie doar răbdare.
- 4 ouă fierte, tari;
- 1 cartof potrivit, fiert în coajă;
- o legătură mică de leurdă;
- 2 – 3 fire de ceapă verde;
- o lingură de maioneză normală sau light;
- sare şi piper după gust.
- Curăţaţi cartoful şi tăiaţi-l în cuburi mici, cam de 5 mm;
- Spălaţi bine leurda şi tocaţi-o mărunt;
- Procedaţi la fel şi cu ceapa verde;
- Tăiaţi mărunt albuşurile de ou – aveţi grijă să păstraţi ¼ de ou pentru prezentare;
- Sfărâmaţi gălbenuşurile;
- Amestecaţi într-un bol cartoful cu leurda, ceapa, albuşuri, gălbenuşuri;
- Adăugaţi 1 – 2 linguri de maioneză, cât să se lege compoziţia;
- Potriviţi de sare şi piper.
Aranjaţi frumos opera de artă şi pozaţi-o înainte s-o mâncaţi! 😀
S-aveţi poftă şi să ne revedem sănătoşi!
Arata chiar bine, iar oua de Paste raman cu siguranta. Am s-o incerc si eu. Spor!
Pingback: Cum valorificăm ouăle fierte de la Paște | Food and beyond…