Încă ceva uşor de pregătit. Dacă v-aţi săturat de şniţelele din piept de pui care înoată efectiv în ulei, iată şi varianta „light”.
Tranşaţi pieptul dezosat ca pentru şniţele. Condimentaţi cu sare şi piper proaspăt măcinate şi apoi presăraţi feliile de piept cu mălai. Separat bateţi bine un ou şi adăugaţi-i din belşug brânză tare (Grana Padano) dată pe răzătoarea mică. Tăvăliţi pieptul de pui prin această “omletă” şi apoi puneţi-l la rumenit într-o tigaie antiaderentă unsă cu ulei. Ţineţi-l la flacără medie în tigaia acoperită, 3 – 4 minute pe fiecare parte. Ar fi suficient timp ca să prindă o crustă arămie, crocantă.
Mai puneţi pe farfurie vreo trei cartofi copţi tăiaţi în jumătate şi turnaţi peste ei un sos de brânză Gorgonzola, în care nu uitaţi să puneţi şi nişte miez de nucă.
S-aveţi poftă!
You are a very bright person!
And you are a very tenacious spammer 😉
Pingback: Pui gorgonzola cu somon afumat | Bacau Expres