O ceafă de porc …

100… “prăfuită” ușor cu câteva cristale de sare afumătă și un strop de piper (mixt) proaspăt râșnit …

… “botezată” cu puțin sos Worcestershire și ceva mai mult sherry, apoi uitată în frigider măcar preț de un ceas …

… iar apoi făcută încet, la foc potrivit … (tigaie antiaderentă unsă cu cel mult 2 lingurițe de ulei de sâmburi de struguri, acoperit cu capac, flacără medie, 4 minute pe o parte, întors, 4 minute pe partea opusă, întors din nou, încă 4 minute pe prima parte, până se caramelizează marinada):

Deja garnitura nu mai contează! Dar dacă stau și mă gândesc mai bine, cred că un mix de orez cu ciuperci și niște salată de varză murată s-ar potrivi la fix. Și cu un Sec de Murfatlar alături.

S-aveți poftă și să ne revedem sănătoși!

1 thought on “O ceafă de porc …

  1. Pingback: O ceafă de porc … | Bacau Expres

Leave a Reply

Your email address will not be published.