Mini ardei umpluți cu pastă de brânză

100Am să vă divulg în continuare o super-rețetă de aperitiv pe care nu puteți s-o greșiți nici dacă sunteți înzestrați de la natură cu două mâini stângi.

Mai întâi căutați niște ardei grași cât mai mici și cât mai colorați. Eu am găsit la Lidl niște “mini-ardei” nu mai lungi de 3 – 4 cm, unii galbeni, unii portocalii și unul roșu. Dacă vă ține tubul digestiv, puteți încerca și cu ardei iuți: odată ce le-ați îndepărtat cotorul, semințele și nervurile, își pierd aproape toată iuțeala, capsaicina fiind concentrată în special în componentele pe care v-am spus să le îndepărtați.

O să mai aveți nevoie și de niște pastă pe bază de brânză. V-o puteți prepara singuri, frecând niște brânză proaspătă de vaci cu mărar sau, dacă sunteți comozi, vă puteți cumpăra brânză Philadelphia, ori ceva similar. Eu am avut niște cremă de brânză Miree, una cu somon, alta cu Gorgonzola, dar găsiți și cu ierburi, cu usturoi, ori cu ardei iute. Pe toate gusturile.

Nu vă mai rămâne decât să tăiați ardeii în jumătate pe lungime, să le scoateți semințele și nervurile și să-i umpleți cu crema de brânză. Pe deasupra puteți arunca niște verdeață și gata-i aperitivul. Ochios și puțin calorios 😉

S-aveți poftă și să ne revedem sănătoși!

1 thought on “Mini ardei umpluți cu pastă de brânză

  1. Pingback: Antreuri pentru mese festive – Diverse chestii | Food and beyond…

Leave a Reply

Your email address will not be published.