Rețete de la U la Z

U

Umplutură de mere pentru plăcintă

Urechi de lemn cu morcovi și praz

Urechi de lemn la wok

Usturoi – mujdei cu pătrunjel

Usturoi verde – mujdei

V

Varză a la Cluj fără carne (de post)

Varză călită cu afumătură și cârnați

Varză călită cu cârnați bucovineni

Varză călită cu fleică, jambon și cârnați

Varză călită cu oase de porc

Varză călită cu scăriță

Varză de Bruxelles

Varză dulce cu afumături la cuptor

Varză dulce cu jambon afumat – rețetă rapidă

Varză murată

Varză murată călită cu cârnați și creste de slănină

Varză murată călită în bere neagră

Varză murată cu jambon afumat la cuptor

Varză murată pentru salată și varză călită

Varză tocată la borcan pentru iarnă-primăvară

Vinete albe alla parmigiana

Vinete alla parmigiana

Vinete și dovlecei în crustă la cuptor

Vinete umplute

Vișine în suc propriu

Vită (antricot) în sos de smântână cu piure irlandez și sos de merișoare

Vită (spată) cu țelină

Vită Stroganoff cu piure de cartofi

Vițel (antricot) cu piure de cartofi dulci și cremă de broccoli

Vițel (antricot) cu sos de ciuperci

Vițel (antricot) la grătar

Vițel (pulpă) cu sos Teriyaki la grătar

Vițel (pulpă) cu vin roșu la cuptor

Vițel (pulpă) – friptură cu legume la abur

Vițel (pulpă) – friptură rece

Vițel (pulpă) la cuptor

Vițel (pulpă) la cuptor cu fasole păstăi

Vițel (pulpă) la cuptor cu sos de vin

Vițel (pulpă) marinată la cuptor

Vițel (vrăbioară) cu sos de hribi

Vuțăne cu ochiuri

Vuțăne cu varză murată călită

W

Wrap cu resturi de friptură

X

XimXim (tocană de pui cu creveți)

Y

Z

Zacuscă cu vinete

Zacuscă cu ciuperci champignon

Zacuscă cu ciuperci (ghebe sau hribi)

Zacuscă cu fasole boabe

Zacuscă cu ghebe

Zarzavat pentru ciorbe – conservat

Zarzuela de mariscos