U
Umplutură de mere pentru plăcintă
Urechi de lemn cu morcovi și praz
V
Varză a la Cluj fără carne (de post)
Varză călită cu afumătură și cârnați
Varză călită cu cârnați bucovineni
Varză călită cu fleică, jambon și cârnați
Varză dulce cu afumături la cuptor
Varză dulce cu jambon afumat – rețetă rapidă
Varză murată călită cu cârnați și creste de slănină
Varză murată călită în bere neagră
Varză murată cu carne tocată și orez la cuptor
Varză murată cu jambon afumat la cuptor
Varză murată pentru salată și varză călită
Varză tocată la borcan pentru iarnă-primăvară
Vinete și dovlecei în crustă la cuptor
Vită (antricot) în sos de smântână cu piure irlandez și sos de merișoare
Vită Stroganoff cu piure de cartofi
Vițel (antricot) cu piure de cartofi dulci și cremă de broccoli
Vițel (antricot) cu sos de ciuperci
Vițel (pulpă) cu sos Teriyaki la grătar
Vițel (pulpă) cu vin roșu la cuptor
Vițel (pulpă) – friptură cu legume la abur
Vițel (pulpă) la cuptor cu fasole păstăi
Vițel (pulpă) la cuptor cu sos de vin
Vițel (pulpă) marinată la cuptor
Vițel (vrăbioară) cu sos de hribi
Vol-au-vent (volovan) cu cremă de brânză și ton
W
X
XimXim (tocană de pui cu creveți)
Y
Z
Zacuscă cu ciuperci champignon
Zacuscă cu ciuperci (ghebe sau hribi)