Rețete de la T la Ț

T

Tajină de pui cu legume

Tapas

Tartă cu brânză, piersici și smochine

Tartă cu caise

Tartă cu carne de porc tocată

Tartă cu cartofi, dovlecei, brânzeturi

Tartă cu cremă de Mascarpone

Tartă cu coacăze negre

Tartă cu mere

Tartă cu ton și dovlecei

Tartă cu vișine

Tartă Tatin

Tartiflette

Tartine cu icre negre sau roșii

Tăieței de orez cu urechi de lemn

Tăieței prăjiți cu nuci și zahăr brut

Terină rece cu brânză de vaci, ouă, legume și pastramă de pui

Tigaie aproape picantă

Tigaie cu “de toate”

Tigaie de primăvară

Tocană de cartofi cu cârnați

Tocană de cartofi noi cu jambon afumat

Tocană de creveți cu brânză Feta (Garides Saganaki)

Tocană de ghebe proaspete cu smântână

Tocană de hribi congelați

Tocană de hribi cu ardei grași

Tocană de legume la cuptor

Tocană de porc cu arome asiatice

Tocană de porc cu ciuperci

Tocană de pui cu creveți – XimXim

Tocană de pui cu creveți și brânză

Tocană picantă de ciuperci

Tocană de vită cu ciuperci

Tochitură bacoviană

Tochitură cosmopolită

Tochitură cu carne și cârnați la garniță

Tochitură cu cârnați fierți în bere

Ton afumat cu brânză Gorgonzola 

Ton (filé) cu legume la abur și hribi sotați

Ton (filé) cu sos de broccoli și cartofi la cuptor

Ton (filé) la tigaia grill

Ton (întreg) la cuptor

Ton Cajun cu fenicul

Ton roșu (filé) la tigaia grill

Ton roșu (filé) Teriyaki

Ton, ton roșu și butterfish

Tort de ciocolată

Tortillas cu pui și sos mexican

Tortillas cu pui și țelină

Tournedo cu sos de smântână și brandy

Tzatziki

Ț

Țelină călită