Rețete de la PO la PR

Porc (ceafă) cajun cu cartofi la cuptor

Porc (ceafă) cu ciuperci murate și sos de gogoșari la cuptor

Porc (ceafă) cu țelină

Porc (ceafă) înăbușită în vin alb

Porc (ceafă) în cinci arome

Porc (ceafă) în sos de bere cu fasole verde

Porc (ceafă) în sos de Cola

Porc (ceafă) în vin roșu la cuptor

Porc (ceafă) la cuptor 1

Porc (ceafă) la cuptor 2

Porc (ceafă) la grătar 1

Porc (ceafă) la grătar 2

Porc (ceafă) la grilll electric

Porc (ceafă) la tavă 1

Porc (ceafă) la tavă 2

Porc (ceafă) la tavă cu piure  din cartofi copți

Porc (ceafă) la tavă cu sos de lămâie și muștar

Porc (ceafă) la tigaie 1

Porc (ceafă) la tigaie 2

Porc (ceafă) la tigaia grill în 10 minute

Porc (ceafă) marinată în sos de piper negru

Porc (ceafă întreagă) cu rozmarin și vin roșu

Porc (ceafă întreagă) în crustă de ierburi și muștar la cuptor

Porc (ceafă întreagă) în crustă de muștar, ierburi și miere

Porc (cotlet cu os și șorici) copt în bere

Porc (cotlet) a la Buddy Valastro

Porc (cotlet) cu aromă de Sherry

Porc (cotlet) cu hribi

Porc (cotlet) cu piure de cartofi

Porc (cotlet) cu rozmarin în vin alb

Porc (cotlet) cu sos de ciuperci

Porc (cotlet) cu sos de ciuperci și brânză

Porc (cotlet) cu sos de gogoșari

Porc (cotlet) cu sos de portocale, ceapă și coniac

Porc (cotlet) cu sos de smântână și garnitură de cartofi cu ceapă verde la cuptor

Porc (cotlet) cu vin rosé și lămâie

Porc (cotlet) în bere cu ciuperci sotate și sos de iaurt cu usturoi

Porc (cotlet) în sos de cidru

Porc (cotlet) la cuptor cu cartofi copți și pesto de pătrunjel

Porc (cotlet) la cuptor cu cuș-cuș

Porc (cotlet) la grătar – 1

Porc (cotlet) la grătar – 2

Porc (cotlet) la grătar – 3

Porc (cotlet) la tigaie 

Porc (cotlet) la tigaie cu cartofi noi la cuptor și ciuperci sotate

Porc (cotlet) la tigaie Teriyaki

Porc (cotlet) marinat cu cartofi cu rozmarin și usturoi

Porc (cotlet) marinat în bere brună și sos de stridii

Porc (cotlet) marinat în bere neagră

Porc (cotlet) marinat în iaurt și pastă Tandoori

Porc (cotlet) marinat, la tigaia grill

Porc (cotlet) Montreal

Porc (cotlet) pe canapea

Porc (cotlet) stins în vin

Porc (cotlet întreg) în bere neagră la cuptor

Porc (cotlet întreg) în vin roșu la cuptor

Porc (cotlet întreg) la cuptor

Porc (cotlet întreg) la rotisor

Porc (cotlet întreg) ruladă – Porchetta

Porc (escalop) în bere brună cu orez mexican

Porc (escalop) în sos roșu

Porc (escalop) la tavă cu sos acrișor

Porc (mușchiuleț) aromat la cuptor

Porc (mușchiuleț) cu ierburi și usturoi la cuptor

Porc (mușchiuleț) cu mere și ciuperci la cuptor

Porc (mușchiuleț) cu orez

Porc (mușchiuleț) cu sos Chardonnay

Porc (mușchiuleț) în bacon

Porc (mușchiuleț) în bere brună (1)

Porc (mușchiuleț) în bere brună (2)

Porc (mușchiuleț) în crustă de mirodenii

Porc (mușchiuleț) în pâine

Porc (mușchiuleț) în sos de Riesling

Porc (mușchiuleț) în vin roșu

Porc (mușchiuleț) în vin roșu cu cartofi fierți trași în unt

Porc (mușchiuleț) la cuptor cu cartofi și sos de ghebe

Porc (mușchiuleț) umplut cu piept de pui și ciuperci

Porc (pulpă) în sos dulce-acrișor

Porc (pulpă) la cuptor cu legume și mix de ciuperci

Porc cu legume și orez în stil asiatic

Porc în cinci arome

Porc în zece arome cu tăieței de orez

Porchetta

Prăjitură cu blat de pișcoturi

Prăjitură cu cremă de rahat și lămâie