Pastă de ardei grași, capia, gogoșari
Pastă de pește cu păstrăv afumat
Pastă de pește picantă cu avocado
Pastă de ton cu avocado și ardei Jalapeño
Paste (cannelloni) cu carne de porc
Paste (capellini) cu ciuperci în sos de roșii și brânză albastră
Paste (capellini) cu sos de roșii, ciuperci și costiță afumată
Paste (farfalle) tricolore cu ciuperci și pesto rosso
Paste (fettuccine) cu sos Gorgonzola
Paste (fidea) cu ciuperci Shimeji și spanac
Paste (fusilli) cu ton și sos St-Jacques
Paste (fusilli pugliese) cu somon
Paste (lasagna) cu ragu de porc și ciuperci
Paste (linguine negre) cu sos de ton
Paste (penne) cu somon, ciuperci, sos de smântână și parmezan
Paste (penne din mazăre) cu fructe de mare
Paste (penne rigate) cu piept de pui la grătar și sos roșu de ciuperci murate
Paste (penne rigate) cu sos de ciuperci Shimeji
Paste (ravioli) cu sos de smântână și ciuperci
Paste (ravioli) cu sos de smântână și ghebe
Paste (spaghetti) aglio-olio-peperoncino
Paste (spaghetti) alla “de-a valma”
Paste (spaghetti) cu brânză, somon și creveți
Paste (spaghetti) cu piept de pui și sos Quattro Formaggi
Paste (spaghetti) cu sos bolognese
Paste (spaghetti) Primavera cu sos de vițel
Paste (spaghetti) quattro formaggi
Paste (tagliatelle) alla carbonara
Paste (tagliatelle) cu aromă de leurdă, usturoi și Trâmbița Piticului
Paste (tagliatelle) cu ciuperci Shimeji și sos Gorgonzola
Paste (tagliatelle) cu fructe de mare și ciuperci
Paste (tagliatelle) cu piept de curcan și sos de smântână
Paste (tagliatelle) cu sos Gorgonzola
Paste (tagliatelle) cu sos Gorgonzola și ciuperci împănate cu usturoi
Paste (tagliatelle) – Paglia e Fieno
Paste (tagliatelle) picante cu ton la cuptor
Paste (tagliatelle) prăjite cu nuci și zahăr brut
Paste (tagliatelle) quatro formaggi
Paste (tagliolini) cu fructe de mare
Paste (tagliolini) cu melci și fructe de mare
Paste (tagliolini) picante cu dovlecei
Paste (tortellini) cu sos de roșii, usturoi, busuioc
Păstrăv (filé) în crustă de mălai
Păstrăv (filé) la cuptor cu ciuperci Shimeji sotate
Păstrăv (filé) la grill electric
Păstrăv (filé) la tigaia grill
Păstrăv (întreg) cu smântână – specialitate din Bucovina
Păstrăv (întreg) în crustă de sare
Păstrăv (întreg) învelit în bacon la cuptor, cu cuș-cuș și legume la abur
Păstrăv (întreg) pe pat de lămâie la cuptor
Păstrăv (întreg) prăjit în tigaie
Păstrăv (întreg) la tigaia grill
Păstrăv (întreg) la tigaie cu legume la abur
Păstrăv (întreg) Mojito cu salată de cartofi
Păstrăv (întreg) pe pat de legume la cuptor
Păstrăv (jumătăți) la tigaia grill
Păstrăv (jumătăți) la tigaia grill cu cartofi aromatizați la cuptor
Păstrăv (trunchi) la tigaie, cu ciuperci sotate și cartofi prăjiți
Păstrăv (trunchi) la tigaie, cu mămăligă și sos de usturoi
Păsrăv curcubeu (trunchi) la grill cu ciuperci, portocale și sos de iaurt cu usturoi