Rețete de la PA la PÂ

Palak Murgh

Papoutsakia

Papricaș de vită cu ciuperci

Parmigiana de dovlecei

Parmigiana de vinete

Parmigiana de vinete albe

Parmigiana de vinete sferice

Pastă de ardei grași, capia, gogoșari

Pastă de leurdă cu iaurt

Pastă de pește cu păstrăv afumat

Pastă de pește picantă cu avocado

Pastă Picada

Paste (cannelloni) cu carne de porc

Paste (capellini) cu ciuperci în sos de  roșii și brânză albastră

Paste (capellini) cu sos de roșii, ciuperci și costiță afumată

Paste (farfalle) tricolore cu ciuperci și pesto rosso

Paste (fettuccine) cu sos Gorgonzola

Paste (fidea) cu ciuperci Shimeji și spanac

Paste (fusilli) cu ton și sos St-Jacques

Paste (lasagna) cu ragu de porc și ciuperci

Paste (linguine negre) cu sos de ton

Paste (penne) cu somon, ciuperci, sos de smântână și parmezan

Paste (penne rigate) cu piept de pui la grătar și sos roșu de ciuperci murate

Paste (ravioli) cu sos de smântână și ciuperci

Paste (ravioli) cu sos de smântână și ghebe

Paste (spaghetti) aglio-olio-peperoncino

Paste (spaghetti) alla “de-a valma”

Paste (spaghetti) cu piept de pui și sos Quattro Formaggi

Paste (spaghetti) Primavera cu sos de vițel

Paste (spaghetti) quattro formaggi

Paste (tagliatelle) alla carbonara

Paste (tagliatelle) cu aromă de leurdă, usturoi și Trâmbița Piticului

Paste (tagliatelle) cu ciuperci Shimeji și sos Gorgonzola

Paste (tagliatelle) cu fructe de mare și ciuperci

Paste (tagliatelle) cu ghebe

Paste (tagliatelle) cu pesto

Paste (tagliatelle) cu piept de curcan și sos de smântână

Paste (tagliatelle) cu sos Gorgonzola

Paste (tagliatelle) – Paglia e Fieno

Paste (tagliatelle) picante cu ton la cuptor

Paste (tagliatelle) prăjite cu nuci și zahăr brut

Paste (tagliatelle) quatro formaggi

Paste (tagliolini) cu fructe de mare

Paste (tagliolini) cu melci și fructe de mare

Paste (tagliolini) picante cu dovlecei

Paste (tortellini) cu pesto

Paste (tortellini) cu sos de roșii, usturoi, busuioc

Pastramă de vită cu ou fiert

Păstârnac la cuptor 1

Păstârnac la cuptor 2

Păstrăv (filé) în crustă de mălai

Păstrăv (filé) la cuptor cu ciuperci Shimeji sotate

Păstrăv (filé) la grill electric

Păstrăv (filé) la tigaia grill

Păstrăv (filé) la tigaie

Păstrăv (întreg) cu smântână – specialitate din Bucovina

Păstrăv (întreg) en papillote

Păstrăv (întreg) învelit în bacon la cuptor, cu cuș-cuș și legume la abur

Păstrăv (întreg) la cuptor 1

Păstrăv (întreg) la cuptor 2

Păstrăv (întreg) la tigaia grill

Păstrăv (întreg) la tigaie cu legume la abur

Păstrăv (întreg) Mojito cu salată de cartofi

Păstrăv (întreg) pe pat de legume la cuptor

Păstrăv (jumătăți) la tigaia grill

Păstrăv (jumătăți) la tigaia grill cu cartofi aromatizați la cuptor

Păstrăv (trunchi) la tigaie, cu ciuperci sotate și cartofi prăjiți

Păstrăv (trunchi) la tigaie, cu mămăligă și sos de usturoi

Păstrăv (rondele) prăjit

Pâine țărănească la tavă