Rețete de la F la J

F

Fasole frecată (făcăluită)

Fasole frecată – 2

Fasole păstăi cu usturoi

Fasole picantă cu carne de porc

Fasole roșie cu cârnați bucovineni

Fasole scăzută cu bacon stins în vin

Fasole scăzută cu cârnați

Fasole scăzută cu cârnați fierți în bere brună

Fasole scăzută cu Chorizo

Fasole scăzută cu creste de slănină

Fasole scăzută (mâncare de fasole boabe)

Fasole scăzută (iahnie de fasole)

Fasole scăzută (iahnie de fasole) de post

Fasole verde cu usturoi

Fasole verde scăzută

Ficat de pui cu ceapă

Ficat de pui cu ciuperci și orez brun

Ficat de pui cu hribi și mămăligă de cartofi

Ficat de pui la tigaie

Fish & Chips – cu cod de Alaska pane

Fish & Chips – cu filé de cod

Fish & Chips – cu filé de somon

Frigărui

Friptură de cangur

Friptură de ren

Friptură de struț cu sos de coacăze negre

Fritatta

G

Garides Saganaki – tocăniță de creveți cu brânză Feta

Garnituri pentru pulpe de pui în vin alb

Gazpacho de pepene galben cu bacon crocant

Gazpacho din sfeclă roșie

Gălbiori cu smântână

Gâscă la cuptor

Gem de caise

Gem de cireșe

Gem de gutui

Gem de prune cu migdale și nuci

Gem de vișine

Ghebe – conservare

Ghebe cu smântână

Ghivece cu căpșune

Ghiveci de legume

Gnocchi cu piept de pui în sos roșu

Gnocchi cu sos Gorgonzola

Gnocchi la cuptor

Gratin de cartofi cu Mozzarella și afumături de porc

Gratin de dovlecei cu brânzeturi și piept de porc

Guacamole cu anșoa

Guacamole cu brânză de capră

Guacamole cu sardele și anșoa

Guacamole cu somon afumat

Guacamole cu somon afumat și anșoa

Guacamole cu ton afumat

Guacamole cu ton în suc propriu

Guacamole cu ton picant

Guguluf cu unt de arahide și făină de migdale

Gulaș din ingrediente secuiești

H

Hamburger la grill electric

Hamburger la tigaia grill – 1

Hamburger la tigaia grill – 2

Homar la tigaia grill

Horiatiki – salată grecească

Hribi cu fructe de mare în sos de brânză albastră

Hribi cu sos de smântână

Hribi în sos de vin

I

Iaurt de băut cu fructe

Iepure (cotlete) înăbușite în vin

Iepure (pulpe) învelite în piept de porc, în bere brună, la cuptor

Iepure (pulpe) la cuptor cu arome indiene

Iepure la cuptor cu mere

Iepure la tavă

Iepure Teriyaki la cuptor

J

Jambon crud uscat umplut cu cremă de hrean

Jambon cu brânză Brie

Jambon cu șvaițer