F
Fasole picantă cu carne de porc
Fasole roșie cu cârnați bucovineni
Fasole roșie cu slănină, kaizer și cârnați
Fasole scăzută cu bacon stins în vin
Fasole scăzută cu cârnați fierți în bere brună
Fasole scăzută cu creste de slănină
Fasole scăzută (mâncare de fasole boabe)
Fasole scăzută (iahnie de fasole)
Fasole scăzută (iahnie de fasole) de post
Ficat de pui cu ciuperci și orez brun
Ficat de pui cu hribi și mămăligă de cartofi
Ficat de pui cu sos roșu de ghebe
Fish & Chips – cu cod de Alaska pane
Fish & Chips – cu filé de somon
Fleică de porc picantă cu orez
Friptură de struț cu sos de coacăze negre
Frittata cu cartofi, ciuperci și cheddar
Frittata cu cartofi și brânzeturi
G
Garides Saganaki – tocăniță de creveți cu brânză Feta
Garnituri pentru pulpe de pui în vin alb
Gazpacho de pepene galben cu bacon crocant
Gem de prune cu migdale și nuci
Gnocchi cu piept de pui în sos roșu
Gratin de cartofi cu Mozzarella și afumături de porc
Gratin de dovlecei cu brânzeturi și piept de porc
Guacamole cu somon afumat și anșoa
Guacamole cu ton în suc propriu
Guguluf cu unt de arahide și făină de migdale
Gulaș din ingrediente secuiești
H
Hribi cu fructe de mare în sos de brânză albastră
I
Iepure (cotlete) înăbușite în vin
Iepure (pulpe) învelite în piept de porc, în bere brună, la cuptor
Iepure (pulpe) la cuptor cu arome indiene
J
Jambon crud uscat umplut cu cremă de hrean