Rețete de la CA la CU

C

Calamar (inele) pane

Calamar (inele) prăjit

Cambulă cu sos de tarhon și capere

Canapele cu batog de crap argintiu pe pat de leurdă

Canapele cu diverse

Canapele cu icre negre

Cannelloni cu carne de porc

Carpaccio de vită

Cartofi aromatizați la cuptor

Cartofi copți cu brânză Gorgonzola

Cartofi copți cu două feluri de brânză

Cartofi copți în cuptor

Cartofi copți umpluți cu ciuperci și brânză albastră

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi cu brânză Mozzarella la cuptor

Cartofi cu brânzeturi la cuptor

Cartofi cu cimbru și unt aromatizat la cuptor

Cartofi cu maioneză

Cartofi cu maioneză din ou integral

Cartofi cu maioneză light

Cartofi fierți trași în unt

Cartofi fierți trași la tigaie

Cartofi franțuzești 1

Cartofi franțuzești 2

Cartofi gratinați

Cartofi Hasselblad (cartofi suedez, cartofi acordeon)

Cartofi la cuptor cu arome indiene

Cartofi la cuptor cu oregano și ceapă verde

Cartofi rumeniți la cuptor

Cartofi sotați a la Gordon Ramsay

Cartofi dulci cu brânză Brie la cuptor

Cartofi dulci (felii) la cuptor

Cartofi dulci prăjiți

Cartofi dulci (rondele) la cuptor

Cartofi noi copți în cuptor cu sos de iaurt și leurdă

Cartofi noi cu aromă de trufe și leurdă

Cartofi noi cu jumări și rozmarin

Cartofi noi cu piept de porc și parmezan la cuptor

Cartofi noi în bere brună la cuptor

Cartofi noi la cuptor

Cartofi noi la cuptor cu brânză de oi și ceapă roșie verde

Cartofi noi la cuptor cu boia dulce, rozmarin, cimbru

Cartofi noi prăjiți întregi

Cartofi mov cu brânzeturi la cuptor

Cartofi mov cu ciuperci Shimeji și brânză la cuptor

Cartofi natur

Cartofi prăjiți cu boia dulce și curcuma

Cartofi prăjiți în cuptor a la Gordon Ramsay

Cartofi sotați cu pesmet

Cartofi țărănești

Cartofi țărănești cu afumătură de curcan

Cartofi țărănești cu piept de pui

Cartofi țărănești de post

Cartofiori ardelenești trași în unt și ulei de măsline

Castraveți murați în saramură

Castraveți murați în saramură – rețetă de vară

Căpșune cu iaurt și smântănâ

Cârnați bucovineni cu busuioc pe varză călită

Cârnați cu linte

Cârnați la grătar

Cârnați și piept de porc la tigaie

Cârnăciori bavarezi la grătar cu garnituri diverse

Ceafă de mistreț – marinată, la cuptor, la grătar

Cerb (pulpă) cu sos de Metaxa

Chec suedez cu mere

Cheeseburger la tigaia grill

Chiftele din piept de pasăre la cuptor

Chiftele marinate

Chips din cartofi dulci

Ciorbă de afumătură cu linte

Ciorbă de cartofi cu tarhon

Ciorbă de fasole boabe – de post

Ciorbă de fasole cu ciolan afumat

Ciorbă de lobodă acrită cu zeamă de varză

Ciorbă de perișoare

Ciorbă rădăuțeană

Ciuperci cu maioneză

Ciuperci cu orez

Ciuperci cu praz

Ciuperci cu roșii și busuioc

Ciuperci cu roșii Cherry și sos de iaurt cu usturoi

Ciuperci cu smântână

Ciuperci cu sos de iaurt

Ciuperci cu sos Gorgonzola

Ciuperci cu țelină la wok

Ciuperci Pleurotus la cuptor

Ciuperci Shiitake cu brânză Gorgonzola

Ciuperci umplute

Ciuperci umplute cu brânză Camembert

Ciuperci umplute cu brânză de burduf

Ciuperci umplute cu brânză de capră 1

Ciuperci umplute cu brânză de capră 2

Ciuperci umplute cu brânză la tigaia grill

Ciuperci umplute cu brânză Pecorino

Ciuperci umplute cu brânzeturi

Ciuperci umplute cu brânzeturi la grătar

Ciuperci umplute cu ierburi și brânză

Ciuperci umplute cu ouă de prepeliță

Clătite cu sirop de arțar și fructe

Cocoșel de pădure cu legume la cuptor

Cod de Alaska (filé) cu legume la abur

Cod de Alaska (filé) pane cu legume la tigaie

Cod de Alaska (filé) pane cu legume tailandeze

Cod (filé) cu skordalia

Conopidă cu bacon și sos Gorgonzola la cuptor

Coșulețe umplute cu brânză colorată

Coșulețe umplute cu cremă de Mascarpone și zmeură

Coșulețe umplute cu pastă de brânză și somon afumat

Coșulețe umplute cu pastă de ton

Cozonac moldovenesc

Crap (filé) cu mămăligă și usturoi

Crap (filé) în crustă de pesmet și făină de migdale

Crap (filé) la grill electric

Crap (filé) la tigaie

Crap (filé) pe pat de legume la cuptor

Crap (pană) cu mămăligă și ciuperci

Crap (pană) în crustă de fulgi de porumb și migdale

Cremă de brânză cu sosmon afumat

Cremă de brânză de vaci cu somon afumat

Cremă de brânză Mascarpone cu biscuiți Amaretto – desert italian

Cremă de brânză Mascarpone cu somon afumat 1

Cremă de brânză Mascarpone cu somon afumat 2

Cremă de broccoli și praz

Creveți cu sos de iaurt și usturoi

Creveți la grătar

Crochete de ciuperci

Crochete de dovlecei

Crochete de dovlecei cu brânză

Crochete de ton

Crutoane

Crutoane cu oregano

Crutoane cu usturoi și busuioc

Curcan (medalioane din piept) la tavă

Curcan (piept) cu sos de migdale și ardei copți

Curcan (piept) în crustă de făină de migdale, pesmet și brânză Pecorino

Curcan (piept) în crustă de fulgi de porumb

Curcan (piept) marinat la grătar

Curcan (piept) șnițele

Curcan (pulpă) cu sos Gorgonzola

Curcan (pulpă) cu orez Basmati

Curcan (pulpă) în bere brună, la cuptor

Curcan (pulpă) în stil asiatic

Curcan (pulpă) la ceaun

Curcan (pulpe și aripi) – friptură aromatizată la cuptor

Curcan (pulpe și aripi) – friptură fragedă la cuptor

Curry de dovlecei și nuci caju

Curry de legume congelate

Curry de legume (vinete, dovlecei, mazăre)

Curry de miel cu orez Basmati

Curry de pui cu cardamom

Curry de vinete cu piept de pui

Curry japonez cu orez

Curry verde de pui

Curry verde tailandez

Cușcuș

Cușcuș cu brânzeturi