Skip to primary content

Food and beyond…

Despre mâncăruri şi nu numai, cu Lucian Gavrilă

Main menu

  • Home
  • Index alfabetic de rețete
    • Rețete de la A la B
    • Rețete de la CA la CU
    • Rețete de la D la E
    • Rețete de la F la J
    • Rețete de la K la M
    • Rețete de la N la O
    • Rețete de la PA la PÂ
    • Rețete de la PE la PL
    • Rețete de la PO la PR
    • Rețete de la PUI la PUL
    • Rețete de la Q la R
    • Rețete de la SA la SK
    • Rețete de la SL la SO
    • Rețete de la SP la SU
    • Rețete de la ȘA la ȘU
    • Rețete de la T la Ț
    • Rețete de la U la Z
  • Despre …

Rețete de la A la B

A

Ananas caramelizat cu rom și înghețată

Ananas la grătar

Andive cu sos Gorgonzola

Andive la cuptor cu jambon și sos Emmentaler

Ardei capia copți – conserve pentru iarnă

Ardei umpluți – 1

Ardei umpluți – 2

Ardei umpluți – 3

Ardei umpluți – 4

Ardei umpluți cu cremă de brânză

Ardei umpluți cu risotto

Ardei ușor picanți umpluți cu ton

Avocado cu ou la cuptor

B

Baingan masala

Baiț cald pentru vânat

Baiț rece pentru mistreț

Baiț rece pentru vânat

Banane caramelizate

Bekri Mezé

Berbec (pastramă) – înăbușită în vin

Berbec (pastramă) – la grătar

Berbec (pastramă) – la cuptor și la tigaie

Biban (filé) cu sos olandez

Biban (filé) la cuptor

Biban (filé) la tigaie cu legume și sos

Biban de mare (întreg) la cuptor 1

Biban de mare (întreg) la cuptor 2

Biban de mare (întreg) la tigaia grill

Biban de mare (întreg) pe pat de portocale

Borș cu afumătură de porc

Borș de fasole boabe

Borș de iepure

Borș de miel

Borș de perișoare cu lobodă

Borș de pui cu legume

Borș de pui – dietetic

Borș de somn

Brânză Cambozola la cuptor

Brânză cu leurdă

Brioșe-aperitiv cu brânză și nuci

Brioșe cu șuncă și brânză

Broccoli – garnitură

Burgeri la tigaia grill

Burrito

Caută:

Ne vedem și aici

Follow Us on Facebook
Follow Us on Twitter
Follow Us on Pinterest
Follow Us on Instagram

Categorii

  • America (17)
  • Colecții de rețete (26)
  • Cronici de restaurant (25)
  • Food for soul (45)
  • Food for thought (43)
  • Franţa-n bucate (13)
  • Grecia culinara (7)
  • Impresii de vacanță (16)
  • Retete (1,069)
    • Antreuri (141)
    • Compoturi – gemuri – dulcețuri (10)
    • Cu carne (431)
      • de alte tipuri (5)
      • de curcan (29)
      • de iepure (8)
      • de miel (17)
      • de oaie / berbec / batal / carlan / berbecut (3)
      • de pasare (145)
      • de porc (199)
      • de rață (12)
      • de vânat (7)
      • de vita (39)
    • Cu fructe de mare (31)
    • Cu peste (211)
    • De post (129)
    • Deserturi (32)
    • Diverse (116)
    • Fara carne (319)
    • Garnituri (194)
    • Mic dejun & Brunch (33)
    • Muraturi si conserve (21)
    • Paste (53)
    • Pizza (5)
    • Preparate la gratar (58)
    • Salate (106)
    • Sosuri si marinade (165)
    • Supe si ciorbe (54)
      • Ciorbe (18)
      • Supe (20)
      • Supe-creme (19)
  • Retete dietetice (20)
  • Românisme (28)

Cele mai proaspete

  • Ciorbă de scăriță afumată cu fasole boabe
  • Paste cu sos de brânză, somon și creveți
  • Pastă de usturoi copt pentru friptură
  • Mușchiuleț de porc cu usturoi și ghimbir
  • Tocăniță de cartofi cu rămășițe de afumătură

Arhiva:

  • January 2021 (6)
  • December 2020 (4)
  • November 2020 (4)
  • October 2020 (1)
  • May 2020 (6)
  • April 2020 (4)
  • March 2020 (7)
  • February 2020 (15)
  • January 2020 (21)
  • December 2019 (22)
  • November 2019 (17)
  • October 2019 (12)
  • September 2019 (12)
  • August 2019 (5)
  • July 2019 (9)
  • June 2019 (7)
  • May 2019 (6)
  • April 2019 (17)
  • March 2019 (22)
  • February 2019 (17)
  • January 2019 (8)
  • December 2018 (10)
  • November 2018 (2)
  • October 2018 (3)
  • August 2018 (1)
  • July 2018 (7)
  • June 2018 (3)
  • May 2018 (12)
  • April 2018 (10)
  • March 2018 (16)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (6)
  • December 2017 (7)
  • November 2017 (12)
  • October 2017 (10)
  • September 2017 (6)
  • July 2017 (10)
  • June 2017 (10)
  • May 2017 (10)
  • April 2017 (8)
  • March 2017 (6)
  • February 2017 (10)
  • January 2017 (10)
  • December 2016 (10)
  • November 2016 (8)
  • October 2016 (7)
  • September 2016 (6)
  • August 2016 (6)
  • July 2016 (4)
  • June 2016 (8)
  • May 2016 (8)
  • April 2016 (8)
  • March 2016 (14)
  • February 2016 (15)
  • January 2016 (15)
  • December 2015 (20)
  • November 2015 (11)
  • October 2015 (13)
  • September 2015 (7)
  • August 2015 (2)
  • July 2015 (10)
  • June 2015 (10)
  • May 2015 (1)
  • April 2015 (16)
  • March 2015 (17)
  • February 2015 (8)
  • January 2015 (16)
  • December 2014 (9)
  • November 2014 (9)
  • October 2014 (11)
  • September 2014 (7)
  • August 2014 (6)
  • July 2014 (17)
  • June 2014 (20)
  • May 2014 (9)
  • April 2014 (22)
  • March 2014 (22)
  • February 2014 (18)
  • January 2014 (25)
  • December 2013 (23)
  • November 2013 (17)
  • October 2013 (14)
  • September 2013 (13)
  • August 2013 (9)
  • July 2013 (22)
  • June 2013 (20)
  • May 2013 (23)
  • April 2013 (26)
  • March 2013 (37)
  • February 2013 (49)
  • January 2013 (37)
  • December 2012 (19)

Comentarii calde:

  • Mangalita Floare de Maces on Ceafă de Mangaliță la tavă
  • Lucian Gavrila on Filé de șalău cu legume și sos de capere și smântână
  • Bode on Filé de șalău cu legume și sos de capere și smântână
  • Pastă de usturoi copt pentru friptură | Food and beyond… on Sos de usturoi copt
  • Pastă de usturoi copt pentru friptură | Food and beyond… on Cum gătim mielul de Paște

Afișează postările din:

January 2021
M T W T F S S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Lucian Gavrilă “Official”

Universitatea

Facultatea de Inginerie

Contrasens

Se întâmplă în Bacău

Tags

  • antreuri
  • bere bruna
  • branza
  • bucatarie asiatica
  • bucatarie franceza
  • bucatarie fusion
  • bucatarie greceasca
  • bucatarie italiana
  • bucatarie romaneasca
  • busuioc
  • cartofi
  • cartofi la cuptor
  • ceafa de porc
  • ceapa rosie
  • ceapa verde
  • champignon
  • champignons
  • ciuperci
  • conserva de ton
  • conserve de ton
  • cotlet de porc
  • food recycling
  • Gorgonzola
  • Grana Padano
  • iaurt grecesc
  • leurda
  • maioneza
  • marinada
  • orez
  • oua
  • parmezan
  • pasare
  • pastrav
  • piept de pui
  • porc
  • praz
  • pulpe de pui
  • smantana
  • somon
  • sos de soia
  • sos Worcester
  • telina
  • ton
  • usturoi
  • wok

Bucătărie internă

  • Log in
  • Entries RSS
  • Comments RSS
  • WordPress.org
Flag Counter

COPYRIGHT

Drepturile de autor asupra textelor și fotografiilor (atunci când nu se specifică altfel) aparțin exclusiv autorului și este interzisă preluarea lor fără acordul scris al acestuia.

© 2012 – 2021 Lucian Gavrilă

Statistici

Proudly powered by WordPress