Astăzi se împlinește un an de când primul articol al acestui blog a văzut “lumina tiparului”. În acest interval în care Pământul a efectuat o rotație completă în jurul Soarelui (cu toate că 42% dintre români sunt convinși că Soarele s-a rotit în jurul lor de 365 de ori) am avut aproape 300 de luări de cuvânt (uneori și de imagine) – mai mult sau mai puțin reușite/văzute/citite/comentate/apreciate/etc/ș.a.m.d.
Nu știu care articol v-a plăcut mai mult și ce parte anume a sa: povestea, produsul, imaginile. Știu însă destul de bine care sunt articolele care au atras numărul cel mai mare de vizitatori.
Doamnelor și domnilor, Food & Beyond’s Top Ten:
Locul 10: Ceafa de porc tăvălită prin ierburi și uitată în cuptor;
Locul 9: Varză la cuptor însoțită de porcării afumate;
Locul 8: O chinezărie nelipsită din restaurantele de profil: salata de urechi;
Locul 7: Fasole verde cu usturoi;
Locul 6: Spanakopita – hrana zeilor din Olimp;
Locul 5: Din nou varză – a la Cluj, dar fără carne;
Locul 4: Mușchiuleț de porc îndopat aproape cu de toate.
Și acum, podiumul:
Bronz: Zama de crumpeni cu tarcăn, comme a la mère a la maison
Argint: Pulpe de pui cu cartofi noi – la cuptor
Aur: Antricot de vițel la grătar
S-aveți poftă și să ne revedem sănatoși!
La multi ani!
Cat mai multa inspiratie, retete delicioase, vizitatori fara numar si comentarii cat mai multe 😉
Mulțumim frumos! Toate cele bune atât lecturilor cât și aromelor! 🙂
La multi ani frumosi si deliciosi! cu drag, sisters
Mulțumim, Sisters!
La multi ani si la cat mai multe postari!!!
Mulțumesc 🙂
Sarbatori binecuvantate!
Mulțumesc la fel!
Pingback: Food & Beyond – 10 din (aproape) 300 | Bacau Expres