Cei 3 R (Reciclare, Reducere, Reutilizare): azi legumele din supă

100Voi ce faceţi cu legumele care v-au rămas după ce aţi preparat o supă limpede? De exemplu, carnea, cartofii şi morcovii, toate rămase de la prepararea unei supe de pui, au mers foarte bine în alcătuirea unei salate Boeuf. Cu altă ocazie, morcovii şi ţelina dintr-o altă supă (de legume, de data aceasta), împreună cu câţiva cartofi fierţi în coajă s-au integrat perfect într-o salată à la Russe.

Astăzi am fiert nişte morcov, păstârnac şi ceapă roşie pentru o supă de cartofi cu tarhon. Cum supa urma să fie doar cu cartofi, restul legumelor fiind aruncate în oală doar pentru aromă, cartofii i-am adăugat ulterior în zeama în care fierseseră legumele, iar pe acestea din urmă le-am recuperat şi le-am transformat într-un gustos (zic eu) piure.

Le-am pasat bine de tot, folosind un mixer de mână, după ce în prealabil le-am potrivit de sare şi le-am pus şi niscaiva unt. Cum vi se pare?

S-aveţi poftă şi să ne revedem sănătoşi!

5 thoughts on “Cei 3 R (Reciclare, Reducere, Reutilizare): azi legumele din supă

  1. Pingback: Supă de cartofi cu tarhon | Food and beyond…

  2. Pingback: Supă-cremă de ciuperci | Food and beyond…

  3. Pingback: Piure din recuperări | Food and beyond…

  4. Pingback: Salată de ton cu castraveți murați | Food and beyond…

  5. Pingback: Salată multicoloră cu sardele și sepie | Food and beyond…

Leave a Reply

Your email address will not be published.