De ce la unii se poate?

Fenyo HotelAstăzi vreau să vă ofer o rețetă despre respectul față de client, consumator, oaspete, cum vreți să-i ziceți. Iată cam ce se poate mânca, cu doar 14 Lei, la terasa/braseria unui complex hotelier de 3 stele amplasat în centrul unui municipiu capitală de județ:

Supă de cartofi cu tarhon

Tocăniță de porc cu orez

Găluște cu prune

Este “Meniul zilei”, disponibil între orele 12:00 – 14:00 (sau până când se epuizează).

Pentru încă 14 Lei mai primești 50 mL palincă (de casă), un pahar de vin (alb, rece și sec) și o apă plată.

Pentru comparație, un meniu McFish al unui celebru lanț internațional de restaurante (eram doar sarcastic), costă 20,50 Lei.

P.S. În același loc, la cină, am putut să mă delectez cu niște piept de pui la grătar, garnisit cu niște cartofi țărănești și însoțit de o salată cu sos de iaurt și mărar. M-a costat mai puțin cu 1 leu decât meniul mai sus pomenit al lui McDo.

2 thoughts on “De ce la unii se poate?

  1. Website visitors do not come easy these days. It’s hard and it usually takes a long time. In many cases, too much time… So much that you might be ready to give up.

Leave a Reply

Your email address will not be published.