Cremă de brânză cu somon afumat

_200Întotdeauna este bine să aveți în casă niște cremă de brânză proaspătă de vaci (Almette, Philadelphia etc.) cu sau fără adaos de ierburi/ceapă, niște somon afumat și, eventual, niște ceapă verde. Dacă vreți și să arate frumos, v-ar mai trebui niște boabe de piper roșu.

Nu vă rămâne decât să tăiați în bucăți mici fileul de somon și să-l mixați bine de tot cu crema de brânză (puteți folosi o banală furculiță în acest scop). O să obțineți (sper) o cremă tartinabilă, pe care o puteți întinde pe felii de pâine/baghetă prăjită.

Decorați apoi cu rondele fine de ceapă verde și boabe de piper roșu.

S-aveți poftă și să ne revedem sănătoși!

2 thoughts on “Cremă de brânză cu somon afumat

  1. Pingback: Coșulețe umplute cu pastă de brânză și somon afumat | Food and beyond…

  2. Pingback: Peşte şi iarăşi peşte… | Food and beyond…

Leave a Reply

Your email address will not be published.