Antreuri pentru mese festive – Diverse chestii

DSC_4660 aperitive diverseÎncă o serie de preparate din clasa “aperitive”, “antreuri” ori cum s-or mai fi numind. Prima serie, cea cu salatele-aperitiv o aveți aici. Astăzi v-am mai adunat câteva, unele simple de tot, altele ceva mai laborioase (dar nu chiar de speriat). Nu le-am pus în nici o ordine ci, pur și simplu, cum mi-au venit la mână linkurile respective. Sper să vă fie de folos. Probabil știți că dacă dați click pe link ori pe imagine, ajungeți direct pe pagina în care este explicată și ilustrată pas-cu-pas obținerea preparatului dorit.

1. Ruladă multicoloră din piept de pui și legume https://luciangavrila.ro/rulada-multicolora-aperitiv/

001

2. Clătite umplute cu somon și ricotta https://luciangavrila.ro/rulouri-din-clatite-umplute/

0113. Crochete din ciuperci https://luciangavrila.ro/crochete-din-ciuperci/

4. Șvaițer învelit în jambon https://luciangavrila.ro/jambon-cu-svaiter-putin-altfel/

5. Coșulețe umplute cu ton https://luciangavrila.ro/cosulete-cu-ton/

6. Mini-tarte cu brânză colorată https://luciangavrila.ro/mini-tarte-cu-branza-colorata/

7. Ciuperci cu maioneză https://luciangavrila.ro/ciuperci-cu-maioneza/

8. Pepene galben învelit în jambon https://luciangavrila.ro/pepene-galben-invelit-in-jambon/

9. Rondele de cartofi dulci la cuptor https://luciangavrila.ro/rondele-de-cartofi-dulci-la-cuptor/

10. Sparanghel împachetat în jambon https://luciangavrila.ro/sparanghel-in-jambon/

11. Ton afumat cu brânză Gorgonzola https://luciangavrila.ro/peste-cu-branza/

12. Terină cu brânză, ouă și pui https://luciangavrila.ro/terina-rece-cu-branza-de-vaci-oua-legume-si-pastrama-de-pui/

13. Carpaccio de vită https://luciangavrila.ro/carpaccio-de-vita/

14. Mini-ardei umpluți cu pastă de brânză https://luciangavrila.ro/mini-ardei-umpluti-cu-pasta-de-branza/

15. Jambon umplut cu cremă de hrean https://luciangavrila.ro/jambon-crud-uscat-umplut-cu-crema-de-hrean/

16. Cremă cu mascarpone și somon afumat https://luciangavrila.ro/crema-tartinabila-din-branza-mascarpone-si-somon-afumat/

17. Ouă umplute cu ton https://luciangavrila.ro/oua-umplute-cu-ton/

18. Canapele cu batog de crap argintiu pe pat de leurdă https://luciangavrila.ro/canapele-cu-batog-de-crap-argintiu-pe-pat-de-leurda/

19. Pulpă de vițel, gustare rece https://luciangavrila.ro/pulpa-de-vitel-gustare-rece/

20. Mini tartine https://luciangavrila.ro/mini-tartine-cu-diverse/

21. Ouă scoțiene (Scotch eggs) https://luciangavrila.ro/oua-scotiene-versiunea-de-bacau/

22. Ouă umplute https://luciangavrila.ro/oua-umplute/

S-aveți poftă și să ne revedem sănătoși!

Alte colecții de rețete pentru mese festive găsiți accesând linkurile de mai jos:

Salate-aperitiv: https://luciangavrila.ro/aperitive-pentru-mese-festive-salate/ și https://luciangavrila.ro/antreuri-festive-salate-2/

Aperitive bazate pe avocado: https://luciangavrila.ro/aperitive-pentru-mese-festive-guacamole-si-alte-chestii-cu-avocado/

Fripturi din carne de pasăre (pui-rață-curcan): https://luciangavrila.ro/cele-mai-potrivite-fripturi-de-pasare-pentru-mese-festive/

One thought on “Antreuri pentru mese festive – Diverse chestii

  1. Pingback: Cum gătim mielul de Paște | Food and beyond…

Leave a Reply

Your email address will not be published.